Top 3: handige Android apps

Er zijn veel verschillende applicaties te vinden in de Google Play Store, de gekste games maar ook de handigste Android apps. Wij hebben drie ontzettend fijne apps op een rijtje gezet. Lees hieronder meer over de Android Planet applicatie, de nieuwe NS Reisplanner en natuurlijk de webbrowser Chrome.

Nummer 1: Android Planet-app

Android Planet is een echte must voor elke gebruiker van een Android smartphone. Deze app biedt namelijk van alles, zowel het allerlaatste nieuws als de achtergronden die hierbij horen. Deze app haalt per direct het laatste nieuws op en kan voor notificaties zorgen. Wil jij dus helemaal niets missen van het nieuws, dan is de Android Planet app meer dan geschikt. Het is ook mogelijk om in te stellen welk nieuws jou het meest zal aanspreken, hier zal de app automatisch rekening mee houden.


Nummer 2: NS Reisplanner Xtra

De NS is halverwege 2017 met een totaal nieuwe versie van de NS Reisplanner naar buiten gekomen. De NS Reisplanner Xtra app beschikt over een verbeterd design en meer overzicht voor zijn gebruikers. Stel een vast station in, een favoriete treinreis en krijg meldingen bij mogelijke vertragingen. Deze nieuwe NS app kan nu ook van deur tot deur gebruikt worden en niet alleen van station tot station. Deze Android applicatie is meer dan geschikt voor reizigers die vaak per trein reizen binnen Nederland.

Nummer 3: Chrome

Het webbrowser Chrome heeft een grote verbetering achter de rug. Deze browser maakt nu namelijk gebruik van een verbeterd Javascript Engine. Hierdoor zullen alle websites een stuk sneller laden en zal het geheugenverbruik aanzienlijk verminderen. Hierdoor kunnen ook de goedkopere smartphones gebruik maken van Chrome. Daarnaast is dit webbrowser veiliger en stabieler geworden volgens de makers.