Beste Android vertaal applicaties

Ben jij in een vreemd land of hard bezig een nieuwe taal onder de knie te krijgen? Dan kan een Android app misschien wel de helpende hand bieden. Hieronder hebben we namelijk enkele zeer succesvolle vertaal applicaties genoteerd, welke beschikbaar zijn voor Android en iOS toestellen. Sommige van deze apps zijn gratis, terwijl er voor andere een klein bedrag betaald dient te worden.

Google Translate

Een erg bekende vertaalmachine is Google Translate. Deze app is in staat om ruim negentig verschillende talen te vertalen, de applicatie kan zelfs teksten in foto’s voor de gebruiker vertalen. Daarnaast kan er via de Google Translate app gecommuniceerd worden met andere mensen. Deze applicatie heeft veel verbeteringen ondergaan en die zullen in de toekomst zeker nog volgen. Enkele talen kunnen vertaald worden zonder een internetverbinding.

iTranslate

iTranslate is een zeer goed alternatief voor Google Translate en beschikt ook over ruim negentig talen. Het is een overzichtelijke applicatie, waarbij alles simpel en duidelijk zal zijn voor de gebruiker. In eerste instantie is deze app gratis, maar dit heeft nadelen. Pas wanneer de applicatie zal worden aangeschaft (4,99 euro) zullen de reclames verdwijnen en kunnen er langere zinnen worden vertaald. Het is dus zeker de moeite waard om dit kleine geldbedrag te betalen voor de iTranslate app.

Voice Translator

De app Voice Translator is uitermate geschikt voor het vertalen van gehele gesprekken. Deze applicatie voor Android is daarin gespecialiseerd. Stel jij wil de weg vragen aan een vreemdeling, dan kan de app ervoor zorgen dat jullie elkaar verstaan. Alle gesprekken zullen automatisch worden opgeslagen in tekst, zodat jij alles achteraf nog even rustig kan teruglezen. Deze app kan een vakantie in het buitenland nog leuker en makkelijker maken!