PES 2017

Voetballiefhebbers kunnen kiezen uit twee populaire games voor zowel de Playstation, Xbox, computer of smartphone. Dit zijn FIFA en PES, twee grote concurrenten van elkaar. De mobiele Android app PES 2017 is zeer bekend en komt uit de handen van de ontwikkelaar Konami. Deze voetbal applicatie kan gedownload worden in de Google Play Store (Android). Met de PES 2017 app kan jij een eigen voetbalelftal samenstellen en vervolgens strijden tegen vrienden en familie. Daarnaast is het op grafisch gebied een heuse top game.

Pro Evolution Soccer

PES staat ook wel voor Pro Evolution Soccer. Deze game komt elk jaar met een nieuwe versie, momenteel is de nieuwste PES 2017. In de zomer van het huidige jaar zal PES 2018 op de markt worden gebracht. De Android app van PES 2017 kan gratis worden gedownload, maar er komen wel enkele aankopen langs die in de app kunnen worden aangeschaft. Dat is natuurlijk helemaal niet verplicht!

Hoe werkt PES 2017?

PES 2017 dient allereerst gedownload te worden in de Google Play Store, vervolgens kan het echte feest gaan beginnen. Stel een team samen en probeer de ene na de andere titel in de wacht te slepen. Naast het opbouwen van een onverslaanbaar team is het ook mogelijk om met tactisch inzicht een wedstrijd te winnen.

Bij het begin van het spel mag jij zelf een voetbalclub uitkiezen, waaronder meerdere clubs uit Nederland. Bepaal wie de trainer zal gaan worden, bedenk een nieuwe naam voor jouw team en ga aan de slag. PES 2017 beschikt over een makkelijke besturing, prachtige graphics en veel leuke speelfuncties. Er komen meerdere bekende voetballers langs in dit spel, waaronder de grote namen van FC Barcelona.